Blogger Templates

Click here for Myspace Layouts

Wednesday, October 05, 2011

HoUsemTe laMe di Unisel yang paling akU x boLEh lupekaN..

hOuseMte  housemAtE  YANg paling  akU  Xleh lPekan.....wktu  aku  sem  4 n  5.........2 thun hosumete  dengan  dOranG...sanGt  rindU.....naK  LAgi  1  rumah  dengan  koraNg....korg     best  sangt2.....dengan  korg lah yg  trse   btul2 cm keluarga sendirik..xde   cm  pulau  pulaukan  sesme  sndirik..nak  gy mne  2pn  kalau semua free...msty gy same2....kalau   ade yg skit  msty semua  cring..n teman  gy klinik...tp....skg dah  x dpt  cm tu lagi.........rindu..rindu.....korg  tak  rse ke  ape  y aku rse??huhu..NIlah  antre   housemte2  ak yang baik2..cantik2..dan comel2  belaka......hehehe...

Nur  Hidayah  Ashari..

Betul ke  aku  eja  name  bapk  ko nie?xpela  hentam jelah labu..hahaha.....DyE  nie   sangt baiK...Rajin..cOmel.....kalau   nak  2  exam  tu...jgn hrp lah nk npk mke    kt  ruang tamu tu...asik berkurung je dalam bilik..al-maklumlah bdak rjin  kan....nie  la...org  yg 1 st tgur  aku..tp mse  tu  kiteorg  tak thukiteorg rumah same...xthu la angah ingt ke  tak...huhuhu.....sayang  angah sampi ke  titisan  darah yang trakhir.haha.rndu kerte angah  :PP

                                                      Norazni bINTI  md.yAsin..
                                    Betul ke  ape  aku   eja  nme ko  ni  cik azni??haha.....nie  housemte aku yg pling  muda  sekali..eh  azni  kalau  ko trbce...jgn perasan  okay..HAHAHAH...dye  nie  pn kadang2 sengal  gak...huhu.....aku  ingt lagy..ko gy pki kan selendang  aku  yg wrne pink  tu kt  yem...ingt lagy tak  yem??huhu..konfem2 la  ko  ingt  an.....dye  nie  pn baik..caring...tp kengkadang agk cengeng  gak kot..HAHA..(JGn mra azni)..HEhe...=P


                                                     
                                                                      Fatin farhana..
SOrry  tw  tin..aku  lpe name  bapak ko ler..huhuhu..dyE  Ni lah  roomate aku....ske sangt memekak  dalam bilik  gadoh dgn abg  long aku  1 mse dulu.....Asik nak berlawan  2 kate je   depa  nie...x gitu??hahaha..tp  abg long tu dah  x  jd abg long dah...hehehe... tpI  aku ske   tgk bile dorg gaduh....ahhha..........kecoh bilik aku tu even  2  org kt dlm bilik  tu..HAHAHA..dye  nie  amek  kos  sme  dgn  aku..bakal  cikgu...huhu..eh  tin..pic ko nie dh ade  gye   sikt lah cm  ibu mithali..HAHA bile lagy nak bg  aku  rse nasi mnyak ko...:PP

                                                                   ALyaa  sAHahudin..
sOrry  taw ya..kalau  aku  eja name  ko  salah..hehehehe....dye  nie yang pling tua  dalam  hostel  tu....dye  pnh  ngajar  aku dlm    bt asgment  aku..dye  pnh tolong  aku..terima  kasih taw alYA...dye  gak org  yg memperkenalkan aku pada  semua housmte2  dalam  tu.....terima  kasih seklai lagi ya.... <3 <3 <3 <3
dye  pn baik.caring.....rjin.......=)

                                                                     Nor   Hafiesa..
dah  jd  cikgu dah  kan  ko....xlame  lagi  aku lak   ikut  jejak langkh ko.....hehehehe....ko   keje  kt mne2??hehe...dye  nie  pn baik..tp   aku hanya rapat  degan  die bile  dah  dekt2nak hbs sem brulah  cm  rapt   berbanding slu..x  thu lah nape  gitu kan??huhuhu...agaknye  maybe dye senior jadi aku malu  skit kot..Mklumlah  ku kan pemlu..hahahahhaa...

Korang..aku  rindu gyle babeng  kt korg....bayk  sangt kenng2an  same  korg....aku  rindu  gyle..time kite  lepak same2...makan sama2....masak  same2...jalan sama2......gy klinik same2..if  de spe2  y  x sht  tu..sush  tw nak dpt housemte cm korg  nie.........boleh diktekan 1  dalam infiniti dlm  hidup aku..cewaahh..HAHA..Erm.....korg ingt  x  sue??hehehe...msty korg ingt kan best frenz  aku tu...ingt  tak dye slu  lepak  kt rumah kite?ehehhe......ingt  x kite  pnh gy pasar mlm  sme2??huhuhu.....ingt  x  wktu  korg panjt bumbung  tu smte2 n sorok brg2 elektrik..siap  degan  beg  aku pn kne letak  ats bumbung..hehehe

 iNgAT  TAK  wktu bulan pose   kite msk rami2...makan rmi2?huhu....kalau  x bgn sahur   sling kejut kan sesame  sndirik...tp  x  silap  aku aku  kot yg liat nk bgn sahur kan??hahahaha...rndu  dow nk shur n pose sme2....ingt tak  kite semua  slu bawak2 bekalan2  mknn  dr rumah..n saling berkongsi..hehehe..ingt  tak..wktu nak rye  tu  siap pasang lampu lip lap kt  balkoni  tu......meriah je  rse.....bile lagy nak  dpt  rse  cm  tu....aku rindu..rindu sgt2..bile  kite nak bt reunion?>

2 comments:

Aayla said...

ak pun rindu time tu.... rindu ngan korg smua ; )

pRiNcEsS zAzA said...

Taw xpe...ak lagy rindoo korg dowh....=)

bile lah nak dpt balik saat2 cm dlu kan...

nak jmpe pn msg2 bz dah skrg...